Friss topikok

  • chiaki-san: @kedvesjudit: Nem jött át van egy freemailes, arra megszoktak csilla350 és .hu :-) Örök hálám! (2011.06.09. 12:50) Cat Street meg a sötét fellegek
  • Csabik: Hello please kindly reply me at ( abine01@kimo.com ) I am Mrs Bitu Abine. A complete citizen of Fi... (2011.01.29. 21:03) Kyoukai no rinne 77. szöveges fordítás
  • chiaki-san: Nagyon köszönöm! Mint már megírtam a szöveges végig meg van, már csak a megfelelő programokat ke... (2010.12.21. 12:39) Cat Street 26,2 és 27,1

Linkblog

Utsuki no Kuroi Neko

Ez itt az Utsuki no Kuroi Neko fordítócsapat blogja. Ide írjuk ki, hol tartanak az egyes futó projektjeink. Nézzetek be gyakran, mert itt minden csapattag közzéteszi, hogyan halad a munkájában! ^^ Ha kíváncsiak vagytok valamelyik projekt állására, böngésszétek át a címkék dobozt, vagy használjátok a keresés funkciót.

Projektek



Aktív projektek:
- Aqua (manga)
- Hachimitsu to clover (manga)
- Ichi Pound no Fukuin (manga)
- Kaichou wa maid-sama! (manga)
- Kindan Wedding (manga)
- Kyoukai no rinne (manga) SZÜNETEL
- Magic Kaitou (manga)
- Meitantei Conan (manga)
- Mermaid Melody Pichi Pichi Pitch (manga)
- Minami-ke (manga)
- Saint Young Men (manga)
- Shiroi Kumo (manga)
- Venus Versus Virus (manga)



Befejezett projektek:
- A virágerdő boszorkánya (manga)
- Cat Street (manga)
- InuYasha (manga)
- Omoide Emanon (manga)
- Űrveréb (manga)


Tervezett projektek:
- Durarara!! (manga)
- Nodame Cantabile (manga)


A fordításokért kattints a sárga, UnKN feliratos képre! ^^

Chat

180°-os fordulat

2011.09.17. 11:08 :: chiaki-san

 Üdv!

Sajnálattal kell bejelentenem, hogy az eddigi munka kedvem sajnos az energia hiánya miatt alábbhagyott. El kellett ugyanis döntenem, hogy haladok-é a sulival és 120%-osan odateszem magam (mert máshogy nem lehet ezt), vagy még két év múlva is egy helyben fogok toporogni. Jelenleg nagyon sok az előttem álló munka, és nem nagyon látszom ki belőle, szóval bármit is csinálni, ami animékkel, mangákkal kapcsolatos csak nagyon keveset tudok. Szeretnék, de a zenével igazán haladni még jobban.
Azért még viszem azokat a projekteket, amikbe belefogtam. Valamikor beírom a Minami-kéket, ha jelenik meg Shiroi kumo, azt is azonnal küldöm Bubinak, meg ha jön Aqua Reikótól azt is beírom, max, hétvégén dolgozom rajtuk. Szóval nagy változások nem fognak történni, de újat semmiképp nem tudok vállalni mostanság (pedig terveztem, ha egy kicsit beértem volna magam). Aztán lehet, ha belerázódom a suliba, és egy felvételi közelébe kerülök, egy kicsit behozom itt is a dolgokat.

Köszönöm, hogy eddig is kitartottatok a munkáim mellett és remélem a kissé szakadozott termelés sem fog eltántorítani titeket!

Mindenkinek jó őszt!
                                Chiaki

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://unkn.blog.hu/api/trackback/id/tr243233585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása